Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excursies bij de NVWA

Excursies bij de NVWA

Zaterdag 24 augustus organiseert de NVWA een tweetal excursies: een kinderexcursie naar slootbeestjes en een excursie naar vlinders en libellen.
De kinderexcursie is voor kinderen van 4-12 jaar. Tijdens de excursie ga je onder deskundige leiding op pad met schepnetten om salamanders, kikkers, padden en vissen te vangen. Daarna wordt gekeken welke soorten er allemaal zijn gevangen. De excursie begint om 13.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.
Bij de tweede excursie gaan we op zoek naar vlinders en libellen. Onder leiding van de gidsen maken we een wandeling in het Alblasserbos en bekijken daarbij alle vlinders en libellen die we tegenkomen en brengen deze op naam. De excursie begint om 15.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.
Beide excursies starten bij het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1, 3356 LS te Papendrecht. Aanmelding voor de excursies is verplicht en kan via info@nvwa.eu. Meer informatie is te vinden op www.nvwa.eu.
 

Wanneer?
24 augustus 2013 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.