Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hoe krijg ik meer grip op mijn leven ?

Hoe krijg ik meer grip op mijn leven ?

Op maandagavond -19 augustus en 2 september houdt Protimar weer hun 2-wekelijkse thema-avond. 

Thema avond: Hoe krijg ik meer grip op mijn leven? Toegang Gratis. Gelegenheid om met anderen tot nieuwe en verrassende inzichten te komen. Graag aanmelden via de website. Inlichtingen: De heer E. Meesters.

Wanneer?
19 augustus 2013 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Protimar
06-21862373
edmeesters@protimar.nl
Locatie:
Domela Nieuwenhuisstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.