Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excursie rondom de paddenpoel

Op zaterdag 3 augustus is er een wandeling bij de Natuur en Vogelwacht ‘de Alblasserwaard’ (NVWA). Natuurgids George Ketting zal u meenemen naar de paddenpoel van de heemtuin van de NVWA. Ook zal hij u leiden door een stukje Alblasserbos, dat grenst aan de heemtuin. Er zal worden gekeken naar planten en amfibieën die in en rondom poel te zien zijn. Ook zal u kennismaken met het gebruik van de planten die daar groeien. De wandeling begint om 13.30 en duurt ongeveer anderhalf uur. De wandeling start bij het Streeknatuurcentrum van de NVWA, Matenweg 1, 3356 LS, te Papendrecht. Deelname is gratis.

Wanneer?
3 augustus 2013 van 13.30 tot 15.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.