Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nachtvlinderexcursie bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard” (NVWA)

Nachtvlinderexcursie bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard” (NVWA)

Op  zaterdag 27 juli zal er bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard (NVWA) een nachtvlinderexcursie worden gehouden. Nachtvlinders uit het Alblasserbos zullen met diverse speciale lampen worden aangetrokken.

De excursie is geen wandeling in het donker, maar een goed toegankelijke excursie. In deze tijd van het jaar is het de beste tijd om nachtvlinders te bekijken. Warm en bewolkt weer staat garant voor tientallen soms zeer kleurrijke vlinders, welke zich gemakkelijke en rustig laten observeren.

De excursie zal plaatsvinden vanaf 22.00 uur bij het Streeknatuurcentrum in Papendrecht, Matenaweg 1, 3356 LS. Aanmelden is verplicht en kan via info@nvwa.eu. Deelname is gratis.

Wanneer?
27 juli 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.