Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

‘Alternatieve vierdaagse’ voor bewoners Rivas-woonlocaties

‘Alternatieve vierdaagse’ voor bewoners Rivas-woonlocaties

Bewoners van de Rivas-woonlocaties in Papendrecht nemen van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli deel aan de ‘alternatieve vierdaagse’. Rivas Zorggroep houdt deze vierdaagse tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Alle wandeltochten komen langs de drie woonlocaties in Papendrecht: verpleeghuis De Wieken, zorgcentrum De Waalburcht en woonzorgcentrum De Markt. Vrijdag 19 juli is er een feestelijke binnenkomst en afsluiting op de Markt.

Wanneer?
Van 16 juli 2013 00.00 uur tot 19 juli 2013 00.00 uur
Organisator
Rivas
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.