Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pleinparty 2013

Pleinparty 2013

Woensdag 17 juli, op het plein van de Knotwilg, Moerbeihof 1: het enige jaarlijks terugkerende muzikale spektakel in Nederland met alleen LIVE-muziek van alle Kids, juffen en meesters van onze school. Kom gerust een kijkje nemen en genieten van 18.30 tot 21.45 uur. 
 

Wanneer?
17 juli 2013 van 18.30 tot 21.45 uur
Organisator
Pleinparty
Locatie:
plein van de Knotwilg, Moerbeihof 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.