Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Imker

Van Os fruithandel en Imker Ronald van Doesburg organiseren op zaterdag 13 juli en open dag in de boomgaard achter de winkel aan de Matenasche Scheikade 2. Activiteiten zijn o.a. een verzorgde rondleiding , kinderen kunnen zelf rolkaarsen maken, honing proeven, honing incl.raat en bijenwas kaarsen te koop, film over de bijen te zien en de koffie staat klaar.

Wanneer?
13 juli 2013 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Nederlandse bijenhouders vereniging afd. Dordrecht
ronaldvd59@hotmail.com
Locatie:
Matenasche scheikade 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.