Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema bijeenkomst voor Mantelzorgers

Thema: gezonde voeding

Op dinsdag 9 juli a.s. organiseert de afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Drechtsteden en Brede Welzijnsinstelling Papendrecht een themabijeenkomst voor alle mantelzorgers uit Papendrecht. Het thema van deze avond is ‘Gezonde voeding. Zorg goed voor jezelf, zo kan je ook goed voor een ander zorgen.’

Gezonde voeding belangrijk voor mantelzorgers
Als mantelzorger bent u vaak druk met de zorg van uw partner of familielid. Daardoor kan de zorg voor u zelf afnemen. Gezonde voeding is belangrijk om in goede conditie te blijven.

Voor deze avond hebben we Lian Kooijmans, diëtiste werkzaam bij Diëtisten praktijk Drechtsteden uitgenodigd. Zij zal een voorlichting geven over gezonde voeding.

Interactieve avond
Op deze interactieve avond krijgt u veel praktische tips over alles rondom gezonde voeding. Daarbij kunt u ook andere mantelzorgers ontmoeten en ervaringen met elkaar uitwisselen.

De themabijeenkomst voor mantelzorgers wordt gehouden bij de Brede Welzijnsinstelling Papendrecht, PS. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht, en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur, toegang is gratis. Opgeven kan via de Brede Welzijnsinstelling, telefoonnummer 078-6154741

Wanneer?
9 juli 2013 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning
Locatie:
Brede Welzijnsinstelling Papendrecht, PS. Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.