Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Insectenwandeling bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard”

Insectenwandeling bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard”

Op zaterdag 6 juli is er bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard” (NVWA) een insectenwandeling.

Insecten worden door mensen ervaren als heel mooi of juist als eng. Onbekend maakt onbemind, zo zegt het spreekwoord. Dit gaat voor heel veel mensen bij insecten op. Daarom zult u tijdens de wandeling bekend worden gemaakt met insecten.

Tijdens de wandeling gaan we op zoek naar insecten. Er zal worden geprobeerd om deze insecten van zo dichtbij mogelijk te bekijken. Ook zult u wat ‘technische informatie’ krijgen over hoe een insect eigenlijk in elkaar zit.

De wandeling begint om 13.30 uur, duurt ongeveer 2 uur en start bij het Streeknatuurcentrum van de NVWA aan de Matenaweg 1, 3356 LS te Papendrecht. Na afloop kunt u op het terras bij het centrum nog nagenieten onder het genot van koffie, thee of frisdrank.

Wanneer?
6 juli 2013 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.