Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Regionaal Egelopvangcentrum

Open dag Regionaal Egelopvangcentrum

Zaterdag 6 juli  wordt het nieuwe regionale egelopvangcentrum, aan de Admiraal de Ruyterweg 1a in Papendrecht, officieel in gebruik genomen. Om dit heugelijke feit te vieren opent Egelopvang Zuid-Holland Zuid van 11.00 tot 16.00 uur haar deuren voor het publiek.

Kijkje nemen
Iedereen is van harte welkom om op deze dag de egelopvang te komen bezichtigen. Naast de officiële opening om 11.00 uur door beheerster Hesther Trip, wordt op deze dag ook uitleg gegeven over egels en de werkzaamheden in het egelopvangcentrum. Voor kinderen zijn er leuke knutselactiviteiten.

 

Wanneer?
6 juli 2013 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Regionaal Egelopvangcentrum
Locatie:
Admiraal de Ruyterweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.