Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie van Sjaan Verschoor

Expositie van Sjaan Verschoor

In de maanden mei tot en met juni zal een expositie van Sjaan Verschoor uit Nieuw-Lekkerland te zien zijn bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard” (NVWA).

Verschoor ging in 2007 in de leer bij Greetje de Vroomen in Papendrecht. Bij haar leerde zij de kunst van het tekenen. Al snel na deze cursussen kreeg zij ook interesse in de schilderkunst. Sinds 2008 volgt Verschoor acryl schilderlessen bij Kees de Boef in Alblasserdam.

Op de Volksuniversiteit te Papendrecht heeft zij bij Marjon den Engelsman acryl schilderlessen en diverse workshops gevolgd. Op dezelfde universiteit heeft zij bij René de Jong olieverf schilderlessen gevolgd.

Een aantal van de werken van Verschoor zullen te zien zijn in het Streeknatuurcentrum. Voor meer informatie zie de website.
 
 
Wanneer?
Van 7 mei 2013 00.00 uur tot 30 juni 2013 00.00 uur
Organisator
NVWA
Locatie:
Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.