Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziek van alle tijden in Muziektent Dorpsbehoud

Muziek van alle tijden in Muziektent Dorpsbehoud

Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, trotse eigenaar van de oudste muziektent van de regio (bouwjaar 1949!) aan de Eilandstraat, organiseert ook in 2013  zomeravondconcerten.

Aan dit concert wordt medewerking gegeven door:
*Stichting Draailier en Doedelzak.  Hierbij zijn muzikanten aangesloten, die meerstemmige Franse (klassieke) dansmuziekstukken spelen op niet alledaagse muziekinstrumenten, zoals draailieren, Franse doedelzakken en Indisch orgel. De muzikanten toeren langs muziektenten in heel Nederland en ook die van Dorpsbehoud.
 *Smartlappenkoor Bagger uit Sliedrecht. Bagger vertolkt al vele jaren het levenslied, waar vreugde en verdriet vaak dicht bij elkaar liggen. Bagger is niet alleen om naar te luisteren maar ook om mee te zingen.  
*Dans- en Sjokupel De Slobbers. De Slobbers staan garant voor spetterende optredens. Het laatste optreden vóór hun zomerstop is dit jaar in de muziektent en reken maar dat de Slobbers alles uit de kast halen om er weer een geweldige show van te maken.  

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar, terwijl daar bij regen kan worden geschuild. Er is beperkte zitplaats. De toegang is gratis. Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer.
Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Dit jaar is er groot onderhoud gepleegd en Dorpsbehoud hoopt met de opbrengst van de koek-en-zopie die uitgaven weer een beetje terug te verdienen.

De concerten van 2013 worden gesponsord door: Machinefabriek Versteeg B.V. en VeeDeeVee BV.
Met bijdragen van: Dixi Sanitary Services, Elsco Drankenhandel en Hamar Drankenimport.
Met speciale dank aan:  de vrijwilligers van Dorpsbehoud.

Foto: De muzikanten van Stichting Draailier en Doedelzak verzorgen een uniek optreden.

Wanneer?
28 juni 2013 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Museum Dorpsbehoud Papendrecht
Locatie:
Veerdam 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.