Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Tuinen Dag bij Remeijsen

Open Tuinen Dag bij Remeijsen

Op zaterdag 22 juni organiseert Groei & Bloei, de grootste tuinvereniging van Nederland, haar jaarlijkse Open Tuinen Weekend.

Meer dan 1000 trotse tuinbezitters stellen met plezier hun tuin open voor publiek, waaronder ook Remeijsen in Papendrecht. Een unieke kans om te kijken en te genieten en ideeën op te doen in tuinen van andere liefhebbers.

Ontmoeten en inspireren
Twee tuinen van Groei & Bloei-leden en niet-leden in de Drechtsteden doen mee aan dit landelijke initiatief. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen.

Sommige tuineigenaren organiseren ook exposities of geven workshops (niet op die dag). Een mooi gelegenheid om andere tuinbezitters te ontmoeten en van elkaar tips en trucks te leren, kortom kom gezellig langs en laat je inspireren.
 

Wanneer?
22 juni 2013 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Groei&Bloei
Locatie:
Remeijsen, Westeind 134
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.