Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kijk- en inschrijfdagen VU

Kijk- en inschrijfdagen VU

De Volksuniversiteit organiseert van donderdag 20 juni t/m zaterdag 22 juni haar ‘Kijk- en inschrijfdagen'. Alle drie de dagen zijn van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze open dagen kan men in VU-gebouw De Springplank het creatieve werk van cursisten en docenten bekijken en een keus maken welke lessen men het komende jaar wil gaan volgen.

Wie al ingeschreven heeft of dat ter plekke doet en contant betaalt ontvangt 10% korting op het cursusgeld (niet op materialen of ingrediënten) Na 22 juni geldt deze regeling niet meer, maar kan men uiteraard nog steeds inschrijven en pas voor aanvang van de cursus betalen. Op zaterdag 22 juni is er tevens een aantal docenten aanwezig om informatie te verstrekken over hun cursussen.

Wanneer?
Van 20 juni 2013 10.00 uur tot 22 juni 2013 14.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.