Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag RTV Papendrecht

De Papendrechtse lokale publieke omroep RTV Papendrecht bestaat binnen kort al twee jaar. Op 22 juni gaan de medewerkers aan die gedenkwaardige datum 18 juni 2011 op passende wijze aandacht besteden door het organiseren van een Open Dag. Twee turbulente jaren waarin een enthousiaste groep omroep vrijwilligers studio’s bouwden, apparatuur installeerde en het geheel aan de Schoorweg 6a aankleedde.

Vorig jaar was de open dag een succes en ook nu weer een oproep aan alle Papendrechters eens een blik achter de schermen te werpen van hun eigen inmiddels zeer succesvolle lokale omroep. Vorig jaar lag het accent nog op de radioafdeling PapendrechtFM. Sinds een half jaar is nu ook TVPapendrecht een welbekend verschijnsel bij veel lokale evenementen. De registratie van nieuwsitems, verslag van gebeurtenissen en kleine documentaires zijn elk uur te zien op TV kanaal 67-. Bovendien worden inwoners zeer actueel op de hoogte gehouden van het laatste nieuws door de per uur bijgewerkte kabelkrant.

Al deze aspecten kunnen van dichtbij bekeken worden op de Open Dag. Dan krijgen de bezoeker een rondleiding met uitleg hoe een radioprogramma gemaakt wordt, wat er voor komt kijken om een live programma te maken en hoe het programma van PapendrechtFM wordt samengesteld. Radio presentatoren draaien hun programma in het bijzijn van de gasten die ‘live’ zien hoe dat in zijn werk gaat. In de TV studio krijgen bezoekers een voorproefje van het maken van een TV programma of een nieuws item. Een uniek gelegenheid om van dichtbij te zien wat anders alleen van afstand is te zien en te horen.
 

Wanneer?
22 juni 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
RTV Papendrecht
Locatie:
Schoorweg 6a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.