Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schaakactiviteiten bij Augustinusschool

Schaakactiviteiten bij Augustinusschool

Zaterdag 22 juni aanstaande is er een leuke schaakactiviteit in Papendrecht, zie bijgaande aankondiging en zie hieronder!
Altijd al moeite gehad om het  thuisfront te overtuigen van de nut en noodzaak van het spelen van een schaaktoernooi op zaterdag? Dit is de ideale kans: neem ze gewoon mee.

Op zaterdag 22 juni a.s. geeft Gijsbert Kamerman op de plaatselijke Augustinus basisschool in Papendrecht een kloksimultaan. Aanvang: 10:00 tot 11:30. In de middag houden we een openlucht snelschaaktoernooi met leuke prijsjes. Aanvang: 13:15 tot 15:00. Je kunt je voor 1 van beide activiteiten of voor beide activiteiten opgeven bij Gijsbert: familiekamerman@ampass.nl. Zie flyer voor locatie en kosten! De opbrengst komt ten goede aan de Augustinusschool.

Er is die dag nog veel meer te doen voor jong en oud. Er wordt een actiemarkt gehouden, een veiling, er zijn spelletjes te doen voor de kinderen, er is van alles te koop. Kortom: een leuk dagje of half-dagje uit!
Geef je snel op, we maken er een topdag van in Papendrecht!
 

Wanneer?
22 juni 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Augustinus basisschool
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.