Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt bij speeltuinvereniging De Zonnebloem

Rommelmarkt bij speeltuinvereniging De Zonnebloem

Rommelmarkt bij speeltuinvereniging De Zonnebloem
 
Op zaterdag 15 juni is er weer een grote rommelmarkt bij speeltuinvereniging De Zonnebloem. Van 10.00 uur tot 13 00 uur kunt u snuffelen tussen de vele leuke spullen die er te koop zijn. Van speelgoed tot servies, en van boeken tot elektrische apparatuur.  U vindt speeltuinverenging De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat in Papendrecht, achter de Sterflat.

Mocht u nog spullen voor onze rommelmarkt hebben dan kunt u deze tijdens de openingstijden van de speeltuin afgeven. Indien nodig kunnen wij het ook bij u thuis ophalen. U kunt hiervoor contact opnemen met Mirjam de Winter via 078-6154574.

Wanneer?
15 juni 2013 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
Speeltuinverenging De Zonnebloem
078-6154574
Locatie:
Lisbloemstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.