Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ondernemersmarkt Vijverparkfeest

Ondernemersmarkt Vijverparkfeest

Het Vijverparkfeest is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder en vele vrijwilligers uit de wijk.

Naast allerlei sport- en spelactiviteiten organiseert het wijkplatform net als vorig jaar een Papendrechtse ondernemersmarkt, waar u als ondernemer uw bedrijf(je) kunt presenteren. Doet u mee? De ondernemersmarkt is van 13.30 uur tot 17.30 uur. De bijdrage voor een kraam waar u uw bedrijf kunt presenteren of verkopen bedraagt 25,- euro. Het is niet toegestaan eten en of drinken te verkopen, maar publiek laten proeven mag altijd. Interesse? Mail uw gegevens naar wijkgerichtwerken@papendrecht.nl en wij nemen contact met u op.

Wanneer?
15 juni 2013 van 13.30 tot 17.30 uur
Organisator
wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder
wijkgerichtwerken@papendrecht.nl
Locatie:
Kraaihoek/Middenpolder
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.