Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voor de 24ste keer de Estafettemarathon bij AV Passaat

Voor de 24ste keer de Estafettemarathon bij AV Passaat

Onder het motto ‘Beat Meet and Eat’ organiseert AV Passaat op 15 juni 2013 voor de 24ste keer de estafettemarathon, de traditionele eindafsluiting van het voorseizoen waarbij sportieve prestaties, competitie en gezelligheid samen komen.

Om te onderstrepen dat een estafettemarathon ook een sportieve uitdaging voor bedrijven kan zijn, heeft AV Passaat dit jaar de handen ineengeslagen met NetServe in Papendrecht.

Bij de estafette marathon staat als vanouds de gezelligheid voorop. Vandaar dat de dag wordt afgesloten met de haast traditionele BBQ. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om op een sportieve en/of competitieve manier een prestatie neer te zetten. De teams leggen een parcours van 2,6 km rond de atletiekbaan af, waarbij zij elkaar aflossen op de atletiekbaan van AV Passaat. Teams bestaan uit gemiddeld 4 lopers (2 lopers voor halve marathon). Zowel recreanten, wedstrijdlopers als bedrijventeams kunnen zich inschrijven. Daarnaast zijn supporters natuurlijk van harte welkom. De kosten bedragen €15 per persoon inclusief de afsluitende BBQ (€5 zonder BBQ) Voor bedrijventeams is een arrangement beschikbaar. Op 15 juni start de estafette marathon om 11 uur bij AV Passaat, Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38, te Papendrecht. Tot één uur voor de start kan men zich nog inschrijven. Er is volop parkeer-, kleed- en doucheruimte.

 

Wanneer?
15 juni 2013 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
AV Passaat
Locatie:
Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.