Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

NonStopPresent

NonStopPresent

Vrijdag 14 juni aanstaande start NonStopPresent.

Onze coördinator Anita Stigter gaat zich met nog een aantal vrijwilligers 24 uur inzetten voor Present Dordrecht en Papendrecht.

Het is geweldig dat Anita naast al het werk wat ze al doet voor Present zich nu ook dag en nacht inzet.

Steunt u haar door haar te sponsoren.

Op de website van NonStopPresent is het volgende hierover te lezen:

Over Nonstop Present
Nonstop Present is het sponsorevenement van stichting Present. Tijdens het evenement zijn groepen ‘nonstoppers’ een dag én nacht actief om kwetsbare mensen in hun woonplaats te helpen. Er wordt tussendoor niet geslapen. Het evenement vindt plaats op vrijdag 14 & zaterdag 15 juni.

Een groep die deelneemt aan Nonstop Present stelt zich tot 24 uur beschikbaar om actief te zijn in Present projecten. Deelnemen is mogelijk vanaf een 12-uurs variant.

Tijdens de actie ontstaan bijzondere ontmoetingen: er wordt gekookt voor daklozen of een sociaal uitje georganiseerd met ouderen met een beperkt sociaal netwerk. Het effect van een project is groot, soms zelfs levensveranderend. De hulpontvanger ervaart een doorbraak van een vicieuze cirkel, een nieuwe start, weer wat vertrouwen in mensen. De bijzondere ontmoetingen en de intensiteit van de actie maakt Nonstop Present voor deelnemers een onvergetelijke ervaring.

Wanneer?
Van 14 juni 2013 00.00 uur tot 15 juni 2013 00.00 uur
Organisator
NonStopPresent
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.