Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

CD-presentatie Rob Favier

Rob Favier zal op zaterdag 15 juni zijn nieuwste cd presenteren in De Lage Waard. Deze cd heeft als titel 'Zo Groen als Gras' gekregen. De zanger, dominee en entertainer in één zingt onder anderen over de bekendste woonboerderij van Giessenburg, namelijk die met 'Jezus Redt' op het dak. 

Naast Rob Favier zelf zullen ook de band Zondag, gospelzanger Gerald Teroost en het Helmondse koor Lighthouse optreden. Favier zal het evenement afsluiten met een live-band. Meer informatie is te vinden op de website. Daar kun je je ook meteen aanmelden.

Wanneer?
15 juni 2013 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Rob Favier
Locatie:
De Lage Waard, Vijzellaan 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.