Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Gezondheid van de hond

Informatieavond Gezondheid van de hond
Alles op deze avond staat voor de Gezondheid van de hond. Vacht, huid, allergieën en voeding komen aan het bod. Er kunnen na afloop ook vragen gesteld worden een voedingsdeskundige zij heeft antwoordt op vele vragen. Al is deze avond gratis, aanmelden voor deze avond is wel verplicht i.v.m. de groepsgrootte in het zaaltje.
 
Wanneer?
12 juni 2013 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Ver.Van Hondenbezitters Papendrecht / Prins
Locatie:
Goudenregenstraat 15 Papendrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.