Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wat leest u op het Etiket

Rivas Zorggroep begint deze maand in Papendrecht met de workshop ‘Wat leest u op het etiket?’. Tijdens deze workshop komen deelnemers erachter wat er zoal op een etiket staat vermeld, zoals de voedingswaarde of ingrediëntendeclaratie.

Gezonde leefstijl
‘In onze maatschappij is er een overvloed aan voedsel’, vertelt Monique Wichers, diëtist bij Rivas Zorggroep. ‘Daarom is het moeilijk om bewuste keuzes te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze aan energie en voedingsstoffen leveren.’ Deze workshop is handig voor wie waarde hecht aan een gezonde leefstijl, wie wilt opletten met suiker- en/of vetgehalte en voor mensen met een voedselovergevoeligheid en hierdoor bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.

Data en locatie:
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ vindt plaats in Papendrecht op woensdag 12 juni van 13.30 tot 15.00 uur in de Seringenzaal aan de Seringenstraat 16.

Informatie en aanmelden
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ is een activiteit die het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas in samenwerking met Dienst Gezondheid & Jeugd houdt.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via vodi@rivas.nl. Aanmelden is mogelijk via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief). Deelname is gratis.

Wanneer?
12 juni 2013 van 13.30 tot 15.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Seringenzaal aan de Seringenstraat 16
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.