Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Seizoendag Zomer

Seizoendag Zomer

De Heerlijkheid van Papendrecht streeft ernaar om 4 seizoensdagen per jaar te organiseren. Op die dagen is het feest. Er zijn extra activiteiten in de boomgaard, op het erf, in de landwinkel en De Hooizolder.

Seizoendagen De Heerlijkheid van Papendrecht:
- Zaterdag 8 juni 2013 (zomer)
- Zaterdag 7 september 2013 (herfst)
- Zaterdag 14 december 2013 (winter)
 
Gezocht: Nog wat versterking voor de kraampjes. Misschien hebt u, of weet u iemand die iets te verkopen of te proeven heeft, iets te demonstreren (bv. oud ambacht), iets wat aansluit bij de seizoenen en de producten en die het leuk vind om een zaterdag bij De Heerlijkheid van Papendrecht te vertoeven? Stuur een mail.
 
 
Wanneer?
8 juni 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Heerlijkheid van Papendrecht
info@fruitheerlijkheid.nl
Locatie:
Kerkbuurt 56
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.