Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kaartjes bestellen voor musical 'Maria'

Kaartjes bestellen voor musical 'Maria'

Voor de musical 'Maria, de kracht van de liefde", zijn vanaf heden kaarten te bestellen. deze musical wordt gespeeld door jong en oud van de Morgenster. Wilt u getuige zijn van dit prachtige verhaal. Reserveer dan nu alvast de kaarten.

Entreeprijs: € 7,50 inclusief een consumptie.

De kaarten zijn te reserveren via de site van de musical.

Wanneer?
Van 7 juni 2013 19.30 uur tot 8 juni 2013 00.00 uur
Organisator
de Morgenster
Locatie:
de Lage Waard, locatie Vijzellaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.