Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Babymassage

Babymassage

Bij babymassage is het vooral belangrijk en plezierig om als jonge ouder te voelen en mee te maken wat het is om met aandacht met je baby bezig te zijn. Om dit te leren en te oefenen wordt vanaf vrijdagmiddag 17 mei een cursus babymassage gegeven bij Volksuniversiteit Papendrecht.

Tijdens de vier bijeenkomsten leert men hoe men “de rust” kan brengen op de momenten waarop een baby dit nodig heeft. Door de babymassage wordt de spijsvertering bevorderd, slapen de kinderen beter, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en wordt de band tussen ouder en kind versterkt.

Naast het aanleren van de massage wordt elke les een thema besproken, zoals draag- en tiltechnieken, het gebruiken van draagdoeken en de lichaamstaal van de baby.

Tijdens deze middagen komen de ouders/verzorgers ook in contact met andere jonge ouders en kunnen ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. De cursus is bedoeld voor ouders/verzorgers met een baby vanaf zes weken tot ongeveer negen maanden.

Inschrijven kan via de website of telefonisch.

Wanneer?
Van 17 mei 2013 14.00 uur tot 7 juni 2013 16.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
078 - 615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.