Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatie over Spraakafzien

Informatie over Spraakafzien

Donderdag 6 juni om 14.00 uur organiseert BWI en Stichting Plotsdoven weer een ontmoetingspunt voor (plots-)laatdoven en slechthorenden in de grote zaal, P.S. Gebrandystraat 31 met het thema Spraakafzien. U en ook uw partner zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Voor inlichtingen kunt u op werkdagen contact opnemen Pauline van der Kraan, BWI.

Wanneer?
6 juni 2013 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
BWI en Stichting Plotsdoven
078- 6154741
info@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
Grote zaal, P.S. Gebrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.