Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Instuif voor Meisjes bij VV Papendrecht

Instuif voor Meisjes bij VV Papendrecht

Op zaterdag 1 juni organiseert de meisjesafdeling van voetbalvereniging Papendrecht een instuif voor alle meisjes tot 15 jaar die graag willen voetballen.

Al vele jaren is er een bloeiende meisjesafdeling, waarin zowel met elftallen als met zeventallen competitie gespeeld wordt. Op deze dag (van 13:30 tot 15:00 uur op Sportpark Slobbengors) worden er verschillende voetbalactiviteiten georganiseerd. Kom kijken of je het leuk vindt, zodat je kunt overwegen of je lid wilt worden. In verschillende leeftijdsklassen wordt competitie gespeeld, en dat willen we graag uitbreiden met nieuwe teams.

Daar zijn dus ook nieuwe speelsters voor nodig. Voor deze dag hoef je je niet van tevoren aan te melden, gewoon komen op zaterdag 1 juni om 13:30 uur op Sportpark Slobbengors.

Wanneer?
1 juni 2013 van 13.30 tot 15.00 uur
Organisator
V.V. Papendrecht
Locatie:
Sportpark Slobbengors
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.