Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fietstocht bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard”

Fietstocht bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard”

Op zaterdag 1 juni organiseert de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard” (NVWA) een fietstocht naar de Donk. De fietstocht is onder andere een unieke mogelijkheid om een eendenkooi te bezoeken en van de kooiker te horen van zijn werk. Ook zullen verschillende karakteristieke Alblasserwaardse natuurterreintjes worden bezocht.

Gids Wim Hoogkamer zal u meenemen tijdens de tocht, die in totaal ongeveer 20 kilometer lang zal zijn. De fietstocht start om 13.30 uur bij het Streeknatuurcentrum aan de Matenaweg 1, 3356 LS, Papendrecht. Aanmelden is verplicht, via 0184-412618 (NVWA) of 078-6154464 (gids Wim Hoogkamer). Kosten bedragen €3 per persoon.

Wanneer?
1 juni 2013 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard”
0184-412618
Locatie:
Streeknatuurcentrum aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.