Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond 'Bewuster omgaan met geld'

Thema-avond 'Bewuster omgaan met geld'

Uit onderzoek van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) blijkt dat 70% van de Nederlanders ergens een schuld heeft open staan. Rood staan, de huur niet meer kunnen betalen, automatische incasso’s die worden geweigerd: allemaal voorbeelden van geldproblemen waarmee steeds meer mensen te maken hebben.

Bij dit actuele onderwerp organiseert het CDA Papendrecht een themabijeenkomst met budget Jaco Brouwer. Aansluitend op de openbare vergadering van het CDA Papendrecht zal er een themabijeenkomst zijn over  Bewuster omgaan met geld. Jaco Brouwer zal hierover een presentatie geven, hij is bestuurslid van het CDA Papendrecht en budgetcoach.

Mijnbudgetcoach is een organisatie die zich bezig houdt met het opleiden van personen tot budgetcoach en beschermingsbewindvoerder. Er is een franchiseorganisatie van 48 coachen door heel Nederland. Deze coachen leren mensen bewuster om te gaan met hun geld.

Voor jongeren is er een speciaal begeleidingstraject. Jaco zal iets vertellen over zijn werkzaamheden en vooral de problemen en zaken die hij in de praktijk tegenkomt. Een heel interessant en actueel thema waar we graag met de bewoners in gesprek willen gaan.
 

Wanneer?
22 mei 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
CDA Papendrecht
Locatie:
De Palm
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.