Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus macrofotografie

Cursus macrofotografie

Vandaag houdt de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) een cursus macrofotografie. Deze zal gegeven worden door Gerard Roest, een ervaren macrofotograaf. De cursus bestaat uit een theoriegedeelte en een uitgebreide oefening in de praktijk, die bij goed weer buiten gehouden zal worden. 

De cursus is bedoeld voor beginnende macrofotografen of zij die kennis willen maken met deze tak van fotografie. Cursisten dienen zelf een fotocamera mee te nemen. Er is plaats voor slechts tien cursisten. Geef u dus snel op voor deze unieke cursus door een email te sturen, onder vermelding van naam en adresgegevens. 
Wanneer?
18 mei 2013 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA)
pr@nvwa.eu
Locatie:
Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.