Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie tekencursus Interval

Expositie tekencursus Interval

Het afgelopen seizoen hebben de cursisten van de tekencursus van jeugdcentrum Interval er weer hard en met veel plezier aan gewerkt en nu is het bijna zover: Zaterdag 20 april wordt de expositie van hun tekeningen geopend.

Om 14.00 uur zal wethouder Koppenol (o.a. jeugdzaken) samen met een cursist de officiële opening verrichten. Iedereen is natuurlijk meer dan welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Belangrijk
Na de opening is de expositie te bezichtigen t/m 14 mei van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur (daarbuiten alleen op afspraak). Voor meer info over de tekencursuskunt U contact opnemen met Interval.

Wanneer?
Van 20 april 2013 10.00 uur tot 14 mei 2013 17.00 uur
Organisator
Frank de Boer
078 - 770 81 65
f.dboer@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.