Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond 'Hoe krijg ik meer grip op mijn leven?'

Thema-avond 'Hoe krijg ik meer grip op mijn leven?'

Bent u ontevreden met uw leven en zoals het gaat? Wordt uw leven veelal bepaald door gewoontes, door bemoeienis van anderen, of emotionele manipulaties en moet u vaak voldoen aan de verwachtingen van anderen? Leer hier om weer het heft in eigen handen te nemen. Laat ons dan uw klankbord en uw helpende hand zijn.

Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde hulpverleners organiseert Protimar-coaching eens in de 14 dagen avonden met diverse thema’s in onder anderen Papendrecht. Hier kunt u lekker uw hart luchten, vindt u een klankbord, gerichte hulp en krijgt u diverse praktische handvatten aangereikt waarmee u verder kunt.

Meer informatie, over bijvoorbeeld agenda en aanmelden, vindt u op de website.

Wanneer?
13 mei 2013 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Protimar
Locatie:
Dom Nieuwenhuisstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.