Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Openingsfeest speeltuin De Zonnebloem

Openingsfeest speeltuin De Zonnebloem

Openingsfeest speeltuin De Zonnebloem

In plaats van de traditionele opening met Koninginnedag wordt dit jaar het speeltuinseizoen bij speeltuinvereniging De Zonnebloem geopend op zaterdagmiddag 27 april. Deze middag worden ook maar liefst 7 nieuwe speeltoestellen in gebruik genomen. Van 12.00 uur tot 17.00 uur kunnen alle kinderen gratis komen spelen. Voor de ouders is er deze middag een groot terras waar natuurlijk ook een hapje en drankje te krijgen zijn. Voor de kinderen zijn er pannenkoeken, poffertje en de mogelijkheid om zich te laten schminken.
 
In de meivakantie (en de andere schoolvakanties) is de speeltuin van maandag tot en met vrijdag geopend van 13.30 uur tot 17.30 uur. Tijdens schoolweken is de speeltuin op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 15.30 tot 17.30 uur en op woensdag van 13.30 tot 17.30 uur. Speeltuinvereniging De Zonnebloem zit aan de Lisbloemstraat, achter de Sterflat.
Wanneer?
27 april 2013 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging De Zonnebloem
Locatie:
Speeltuinvereniging De Zonnebloem zit aan de Lisbloemstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.