Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oranje Bingo

Oranje Bingo

Op donderdag 25 april a.s. organiseert Brede Welzijnsinstelling BWI (voorheen SWOP) een oranje bingo. U bent van harte welkom om te komen te spelen van 14.00-16.00uur. Indien u ondersteuning nodig heeft bij het spelen van het spel kunt u dit bij het aanmelden aangegeven. Daarnaast maken we gebruik van een projectiescherm voor doven en slechthorenden. Een bingokaart per ronde kost €1,-. U kunt zich opgeven bij BWI P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, telefoonnummer 078-6154741.

Wanneer?
25 april 2013 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.