Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gerda van Beijnum bij Alzheimer Café

Gerda van Beijnum bij Alzheimer Café

Op donderdag 25 april is in het Alzheimer Café Papendrecht mevrouw Gerda van Beijnum te gast. Zij werkt als zorgboerin bij Zorgboerderij de Molenhoeve.

Mevrouw van Beijnum bespreekt als onderwerp “Dagbesteding bij zorgboerderij de Molenhoeve”. Dagbesteding kan een zinvolle activiteit zijn voor mensen met dementie. Mevrouw van Beijnumzal iets vertellen over hoe iemand op een zorgboerderij terecht kan komen. 

Daarnaast zal zij iets vertellen over het ontstaan van zorgboerderijen, wat de mogelijkheden zijn en hoe de dagbesteding er uit ziet. Na haar inleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van de Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI-Papendrecht), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u BWI-Papendrecht via onderstaand telefoonnummer.
 

Wanneer?
25 april 2013 van 19.15 tot 21.30 uur
Organisator
BWI Papendrecht
078 - 615 47 41
Locatie:
Restaurant De Waalbrucht, Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.