Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kronen te kijk in bibliotheek Papendrecht

Kronen te kijk in bibliotheek Papendrecht

Op donderdag 25 april opent wethouder Herman Nieuwstraten een bijzondere expositie van kronen in de bibliotheek van Papendrecht.

De troonswisseling die op 30 april plaatsvindt heeft cliënten van de Gemiva-SVG Groep geïnspireerd om hun creatief talent de vrije loop te laten. Zij hebben op verschillende werkplekken in de regio kronen gemaakt, in diverse soorten en maten en met verschillende materialen. Eén van de cliënten werkt in de bibliotheek van Papendrecht. Onderling hebben ze het voor elkaar gekregen om de kronen daar te exposeren. 
 
Bent u benieuwd naar deze prachtige creaties? Kom dan naar de opening op donderdag 25 april om 14.00 uur in de bibliotheek van Papendrecht, Markt 22. De kronen blijven tot na Koningsdag te bewonderen.
 
 
Wanneer?
25 april 2013 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Trudy van Vugt
615 00 17
tvanvugt@bibliotheekpapendrecht.nl
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.