Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Riverside Live bij Grand Cafe Willaerts

Riverside Live bij Grand Cafe Willaerts

Jennifer Lynn @ Riverside Live Genre: Easy Listening & Soft Pop

Op zondag 21 april is het alweer tijd voor de voorlopig laatste Riverside Live voor de zomerstop met de zeer succesvolle zangeres en pianiste Jennifer Lynn. Deze all round artieste maakt al muziek sinds zij bij de toetsen van de piano kan. Voor velen inmiddels geen onbekende als één van de gezichten van Crazy Pianos on Tour. De veelzijdigheid van deze mooie Amerikaanse zangeres zal worden aangevuld door vakkundige muzikanten om de laatste Riverside Live van dit seizoen een succes te maken. Locatie: Grand Café Willaerts te Papendrecht Aanvang: 15:00 uur Entree: Gratis  
 
Wanneer?
21 april 2013 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Grand Café Willaerts
Locatie:
Grand Café Willaerts aan het Veerplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.