Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Praise in Papendrecht

Praise in Papendrecht

Praise in Papendrecht is er een jaartje "tussenuit" geweest. Even een jaartje geen praiseavonden georganiseerd. Zie het maar even als een soort van pauze. En na een pauze komt op 20 april 2013 weer een praiseavond.

Deze avond heeft het thema 'NIEUW'. Met een andere insteek dan eerder was gekozen. Er is veel ruimte om als bezoeker zelf liederen (uit de opwekkingsbundels) op te geven die dan met elkaar gezongen zullen worden.

Organisator Simone Rietveld is enthousiast: "Vormen kunnen veranderen, we kunnen nieuwe liederen zingen; wat niet nieuw is, is God. Want God is altijd dezelfde. We willen Hem eren en aanbidden in onze liederen." 

De toegang is gratis.

Wanneer?
20 april 2013 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Praise In Papendrecht
Locatie:
Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.