Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Grote algemene verzamel-ruilbeurs

Grote algemene verzamel-ruilbeurs

De vereniging 'De Verzamelaars van de Drecht - en Merwestreek' organiseert op zaterdag 20 april een grote algemene verzamel- en ruilbeurs.

Er zullen heel veel spullen te zien zijn op deze beurs. Een greep uit het aanbod: postzegels, clips, brieven, speldjes munten, ansichtkaarten, curiosa, flippo's, smurfen, (strip)boeken, telefoonkaarten, eierdopjes, Diddl, koningshuis, oud speelgoed, miniatuurauto's pennen, lucifermerken, AH voetbalplaatjes.

De bezoekers kunnen dan ook rekenen op een mooi en divers aanbod van verzamelmateriaal. Zowel het parkeren als de entree is gratis.

Wanneer?
20 april 2013 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
De Verzamelaars van de Drecht - en Merwestreek
010 - 521 67 31
drecht.merwestreek@tiscalimail.nl
Locatie:
Van der Palmstraat 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.