Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Viswedstrijd

Viswedstrijd

De  volgende zomerwedstrijd is op 18 april in de Graafstroom bij Café West.

Loten om 13.00 uur. Vissen van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Het Project Anders Actieven is in principe bedoeld voor iedereen die op een of andere manier buiten het arbeidsproces valt. Inwoners van Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en de Graafstroom kunnen hieraan deelnemen.

Voorwaarden voor deze wedstrijden zijn dat de hengel niet langer dan negen meter is en dat er niet gevist mag worden met gekleurd voer of rode maden.

Wanneer?
18 april 2013 van 13.30 tot 16.30 uur
Organisator
Anders Actieven
Locatie:
Graafstroom bij Cafe West
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.