Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jongeren-event ‘Who’s your Saviour'

Jongeren-event ‘Who’s your Saviour'

De jeugd van EG De Schuilplaats in Papendrecht houdt zaterdagavond 13 april een event voor en door jongeren. Het programma begint om 20.00 uur en is gevarieerd met onder andere muziek, zang, video en dans.

Onze special guest is Steven van Kranenburg, onder andere bekend van de Ronduit Praiseband. Jongeren uit Papendrecht en omgeving zijn vanaf 19.30 uur harte welkom in E.G. De Schuilplaats. 
 
Wanneer?
13 april 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische Gemeente De Schuilplaats
Locatie:
Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.