Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Harpiste Rosanne de Boer in verpleeghuis De Wieken

Harpiste Rosanne de Boer in verpleeghuis De Wieken

In de serie Aangenaam Goud, die door de Culturele Raad Papendrecht georganiseerd wordt in samenwerking met de Rivas Zorggroep, is deze maand muziek te horen van onder andere Händel, Pachelbell en Glass. De muzikale werken zal Rosanne de Boer uitvoeren op twee verschillende harpen. De toegang is gratis.

Rosanne de Boer komt uit Papendrecht en speelt inmiddels 8 jaar harp. Haar muzikale carrière begon op muziekschool To Be in Dordrecht bij docente Leonieke de Kleer, van wie zij nog steeds les heeft. Rosanne heeft diverse concerten op haar naam staan, waaronder optredens in kerken en tijdens bijzondere gelegenheden. In de vakanties speelt Rosanne met een klein reisharpje op straat om daar
haar vakantiegeld mee te verdienen.
 
Ze heeft al enige keren meegedaan met het muziekconcours ‘de Maassluisse Muziekweek’. Onlangs won zij hier een prijs voor 'Beste uitvoering van een Nederlandse compositie'. Zaterdag speelt Rosanne muziek van bekende en minder bekende componisten en in diverse genres: van barok tot swingende Zuid-Amerikaanse muziek. Een gevarieerd concert dus,
waarbij iedereen van harte uitgenodigd is.
 
Wanneer?
13 april 2013 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Verpleeghuis De Wieken
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.