Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kookcursus Mannen 55+

Kookcursus Mannen 55+

Zelf of samen koken is leuk, gezellig en bevordert tegelijkertijd de zelfstandigheid. Bij deze beginnerscursus, die georganiseerd wordt door Volksuniversiteit Papendrecht, leert men op eenvoudige en efficiënte wijze een uitgebreide warme maaltijd klaarmaken. Het accent ligt daarbij op gezonde, gevarieerde en smakelijke voeding. Invloeden uit verschillende landen komen aan bod. De maaltijden worden gezamenlijk genuttigd. De laatste les wordt feestelijk afgesloten: u kunt dan een gast aan tafel uitnodigen.

De eerste les start op woensdagmiddag 16 januari van 16.00 tot 19.00 uur. De vervolglessen zijn 1 x per 14 dagen. De kosten voor 7 lessen inclusief de ingrediënten bedragen 177,50.

Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar het secretariaat.

Wanneer?
Van 16 januari 2013 16.00 uur tot 10 april 2013 19.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.