Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

'Ontmoeting Met Vrouwen' met Marja Verschoor-Meijers

'Ontmoeting Met Vrouwen' met Marja Verschoor-Meijers

In het gebouw De Ark in Papendrecht vindt woensdag 10 april vindt weer een 'Ontmoeting Met Vrouwen' plaats. Het thema van deze Ontmoeting is 'Als je maar gelukkig bent'. Marja Verschoor-Meijers, schrijfster van diverse boeken, zal over dit thema spreken.

Waar komt de passie van Marja vandaan om te spreken? "Ik vind het leuk om vanuit mijn eigen ervaringen op geloofsgebied ingewikkelde zaken eenvoudig uit te leggen."
 
Marja heeft al diverse boeken op haar naam staan, veel Engelstalig. Binnenkort ook Duits en Italiaans. Marja's verwachting voor deze morgen:"Ik hoop (en vertrouw erop) een bemoedigende boodschap te kunnen delen met alle vrouwen die de moeite nemen daar naar toe te komen".
 
Naast de lezing zullen er ook wat standjes staan met leuke cadeautjes uit Papendrecht en Israël en prachtige zelfgemaakte kaarten. Ook alle moeders met kleine kinderen kunnen een ontspannen ochtendje tegemoet gaan, er is kinderoppas. Ook is de zaal rolstoelvriendelijk.
 
Wanneer?
10 april 2013 van 09.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Ark
Locatie:
Rubensstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.