Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thomasviering in de Morgenster

Thomasviering in de Morgenster

Zondag 7 april is er in de Morgensterkerk een interreligieuze Thomasviering. Dit is een laagdrempelige bijeenkomst waarin bezoekers gebedsonderwerpen kunnen aandragen, een kaarsje kunnen aansteken en over stellingen kunnen debatteren. Ook kan er gemediteerd worden bij een schilderij, of creatief bezig zijn.

Tijdens een cursus 'Bijbel en Koran lezen' wordt ontdekt dat er bij Christenen en Moslims nogal wat verschil zit in hun ervaringen met Engelen. Bij Moslims horen Engelen bij de dagelijkse realitiet, en bij veel Christenen is dat niet (meer) zo.

Docent wereldmuziek aan de Hogeschool Rotterdam Nahim Avci levert een muzikale bijdrage.

Een van de voorgangers in deze viering is geestelijk verzorger Imam Ahmad Reza

Wanneer?
7 april 2013 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Morgensterkerk
Locatie:
Muilwijckstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.