Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Natuur beleven bij voorjaarswandeling NVWA

Natuur beleven bij voorjaarswandeling NVWA

Het ontluikende voorjaar is een hele belevenis. Om dat van dichtbij mee te maken, houdt de Natuur en Vogelwacht ‘de Alblasserwaard’ (NVWA) op zaterdag 6 april een voorjaarswandeling.

Onder leiding van twee ervaren gidsen wordt u meegenomen door de educatieve tuin van de NVWA. Bloeiend speenkruid, ontwakende kikkers en de eerste hommels zijn hier allemaal te zien. De wandeling begint om 13:30 vanuit het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard, Matenaweg 1, 3356 LS Papendrecht. Rond 15:30 is de wandeling ten einde.
 
Deelname is gratis en aanmelden is niet verplicht. Voor meer informatie: www.nvwa.eu.
 
Wanneer?
6 april 2013 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Natuur en Vogelwacht ‘de Alblasserwaard’
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard, Matenaweg 1, 3356 LS Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.