Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Open Atelier

Expositie Open Atelier

Medewerkers van de sectie Amateurkunst van de st. Culturele Raad Papendrecht hebben een expositie ingericht in de bibliotheek. De expositie is samengesteld uit werken van 11 amateurkunstenaars die deelnemen aan het “Open Atelier” dat door de Culturele Raad wordt georganiseerd.

Het “Open Atelier” is in bedrijf op woensdagen, buiten de schoolvakanties, van 13.30 tot 16.00 uur. De deelnemers werken gezamenlijk in een van de ruimten van de Volksuniversiteit te Papendrecht onder begeleiding van beroepskunstenaar Cor van Gulik uit Dordrecht.

De amateurkunstenaars zijn Carel van den Anker, Rita Boer, Joop Ek, Anneke Elbers, Nel Hendriks, Jos van der Linden, Nettie ter Meer, Corry Scholte, Jan Sluijters, Nellie van der Steen en Piet de Winter. Zij tonen elk 3 schilderijen in verschillende technieken.

De expositie duurt tot 5 april 2013 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Let op de gewijzigde openingstijden, de Bibliotheek is ook geopend van maandag t/m donderdag van 10:00 tot 12:30 uur (zelfservice).

Wanneer?
Van 14 januari 2013 00.00 uur tot 5 april 2013 00.00 uur
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.