Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingo bij de Zonnebleom

Bingo bij de Zonnebleom

Vrijdag 5 april is er weer een gezellige bingo-avond bij speeltuinvereniging De Zonnebloem. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in het clubgebouw aan de Lisbloemstraat in Papendrecht. Er worden deze avond 15 bingorondes gespeeld waarbij u kans maakt op mooie prijzen zoals een tas voor levensmiddelen, cadeaubonnen, thema- en vleespakketten. Tot slot wordt er altijd nog een superronde gespeeld met extra mooie prijzen. Om 20.00 uur wordt gestart met de eerste ronde.

Wanneer?
5 april 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging de Zonnebleom
Locatie:
Lisbloemstraat in Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.