Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Tijdsbeheersing voor drukke mantelzorgers

Workshop Tijdsbeheersing voor drukke mantelzorgers

Papendrecht - Op dinsdag 2 april a.s. organiseert de Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht samen met de afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Drechtsteden een workshop  voor  alle mantelzorgers uit Papendrecht. Het thema is ‘Overzicht en rust. Tijdsbeheersing voor drukke mantelzorgers’.
 
Als mantelzorger bent u vaak druk met de zorg van uw partner of familielid. Dit kan veel van uw tijd vragen. U doet dit met liefde, maar tijd voor uzelf? Dat schiet er vaak bij in. Daarom is het belangrijk om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. En daar zit vaak het probleem. Herkenbaar? Dan is de workshop iets voor u.
 
Mevrouw Anske Plante heeft het organiseren en plannen in het bloed. Ze helpt u overzicht en structuur aan te  brengen, zodat u weer tijd krijgt voor zaken die prioriteit hebben. We gaan tijdens de workshop o.a. in op de volgende vragen: Hoe kunt u prioriteiten bepalen? Hoe kunt u efficiënt de beschikbare tijd indelen waardoor uw energie optimaal benut wordt? Hoe plant u vrije tijd? Hoe kunt u overbelasting tegengegaan?
 
Op deze interactieve avond krijgt u veel praktische tips over alles rondom het plannen van uw agenda en het maken van keuzes . Daarbij kunt u ook andere mantelzorgers ontmoeten en ervaringen met elkaar uitwisselen.
 
De workshop wordt gehouden bij de BWI Papendrecht, PS. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur, toegang is gratis. Opgeven kan via BWI Papendrecht, 078-6154741.
Wanneer?
2 april 2013 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht samen met Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Drechtsteden
Locatie:
BWI Papendrecht, PS. Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.